PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Solcu Yeniçağ-sağci Fitneçağ

KOZENİR
26.01.2009, 08:12
SOLCU YENİÇAĞ-SAĞCI FİTNEÇAĞ

Duydunuzmu beyler ?
Yeniçağ (fitneçağ) buyurmuş ülkücülere sesleniyor
İstanbulda Tuncelili Kürtçü CHP adayı kılıçdaroğlu
Desdeklenmeliymiş.manşetten çağrı bu
Şimdi bende Ülkücü Türk milliyetçisi gönüldaşlarıma
Sesleniyorum bu gazeteyi almayın,alanları uyarın
Okumayın okutmayın.Başımıza ergenekonu bela etmeyi
Beceremeyenler fitneleri ile şimdide ulusalcıları,solcuları
Bölücüleri bela edecekler.
Bu ne cüret ?
Bu ne utanmazlık!
Yoksa bu yeniçağı finanse eden Saroz mudur ?
Müslüman mahallesinde salyangoz satma edepsizliğini
Utanmazlığını saygısızca ne cüretle yapıyor ?
MHP ve Adayları sadece AKP nin değil CHP ninde
Alternatifidir.aksini düşünenler fiyneçağın fitnecileridir.
Ben almadığım ve okumadığım için ankaradan bir
Arkadaşım telefonda bana sordu bu yeniçağı biz
Ülkücülerin gazetesi bilirdik,şimdi neden CHP ye
Çalışıyor ? dedi. Bende ona ülkücüleri oraya buraya
Peşkeş çekmeleri sonucu peçeleri düşünce kaybolan
Pazar paylarını CHP ile doldurma operasyonunun
Bir ayağıdır dedim. Ne diyebilirdimki ?
Yada sizce ne demeliydim?
Bu kadar terbiyesiz cüretsiz alçaklığa ülkücüler ses
Vermeyecekse hepimize yuh olsun.
Son zamanlarda peçeler döküldükçe büyük insan
Genel başkanımız Devlet Bahçelinin ne büyük ülkü
Devlet adamı olduğunu beyinlere kazır niteliktedir.
Şimdi fitneçağda varsa ülkücü yazar istifa etmelidir.
Samimi iseler hadi şimdi Saroz gazetesine tepki
Göstersinler.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. [/size]
[Mevlana]

İSMAİL TÜRK

SEMERCI
26.01.2009, 14:37
Sevket Cal kardesim, sen ve senin gibi ülkücülügü yaparak ve yasayarak ögrenen kardeslerime Ülkücü hareketin cok ihtiyaci var. Seni anlamak basarinin sirri olacaktir. Ama yazim seninle ilgili olmayacak.

Herkes bilsin Ülkücü Hareketin partisi MHP dir. Bunda anlastik.Yani burada ömrü boyu MHP ye oy verenleri tekrar MHP ye oy vermeye cagirmak garip kaliyor. Basin konusunda falan gazete kaka falan gazete cici secimini yapmak biraz yanlis.

Ülkücü hareket hangi gazeteyi Türk Islam düsüncesine ve (AGZIMIZA BILE ALMAYA KORKTUGUMUZ) Milli doktirin 9 Isiga faydali bulursak onu okur destekleriz. Bizleri Basbug Bozkurt karakteriyle yogurdu ve yetistirdi. Hür düsünüp düsündügü gibi yapanlara ne mutlu. Kimse basinimizdaki bize hizmet eden Orta dogu gazetesini yada yeni cagi okumamaya bizleri mecbur tutmasin. Biz Ülkücüler olarak hicbir gazetenin kirli emellerine alet olacak insanlar deyiliz. Dayatmalari da siddetle telin eder yolumuza devam ederiz. ÜLKÜDASLARIMIZIN KARNELERINI YENI CAG GAZETESI OKUMAK YADA ORTADOGU GAZETESI OKUMAYA GÖRE VERMEYIZ. VERENLERI DE TASVIP ETMEYIZ.

Yenicagdan evvel 25 cesitli gazeteyi elestirerek basinin hakkini vermeyenler; bu cesit yazilarla neye hizmet etmek istiyorlar. Ülkücü olmanin sartlarinin arasinda yenicagi okumak yada okumamak yoktur. Yenicag okuyan insandan ülkücü olmaz önermesi Ülkücü harekete hazirlanmis tuzaktir. Tersi de gecerlidir. Ortadogu gazetesi okumak yada okumamak ülkücülügün olmazsa olmazlarindan deyildir.

KOMÜNIZME OLAN KINIMIZIN AYARINDA VAHSI KAPITALIZM DÜSMANLIGIMIZINDA SUURUNDAYIZ

Sence diger basinda görev yapan yazarlarida ülkücülüktenm mi atalim ?

nalbant
26.01.2009, 14:57
Agziniza saglik kaldigimiz yerden devam.

ToYGaR
26.01.2009, 15:46
rahmetli basbugumuz Alparslan Türkes 1975 yilinda 1.ci mc hükümetine girmeden önce yaptigi aciklamada,sag ile olan kavgamiza bir müddet ara verdik derken Türk Milliyetcilerinin sag cenahta olmadigini,solunda,saginda ayni nane oldugunu belirter gibiydi.

Çok doğru tespit Şevket Bey. Bizler sağcı yahut solcu değil, Türk milliyetçisi, gönüllü alp erenleriz.

Yeniçağ gazetesine gelince.. Bu gazete seçimlerde partimize en çok zararı verenlerden olmuştur, bizler yine de doktrinimize zarar gelmesin diye susuyoruz. Üzücü bulduğum taraflarından biri de, yaşamakta olan son Türk lideri Rauf Denktaş'ın da bu gazetede yazıyor olmasıdır. Bu konuda sizler ne düşünürsünüz, bilemiyorum elbet.

Tadgun
26.01.2009, 18:07
Bende Yeniçağ gazetesi ve Yeniçağ tv yayın hayatına geçtiğinde çok sevinip mutlu olanlardan biriydim, fakat sonra bir baktım ki burada ki yazıların Ülkücü hareketle hiçbir alakası yok birgün "Başkur Muhsin" derken diğer gün "Milliyetçi Perinçek" diye birbirine tamamen zıt iki insanı karşılaştırmaları bence çok düşündürücü. Bana göre Yeniçağ gazetesinin yapmaya çalıştığı Ülkücü gibi görünüp Türk Milliyetçilerinin aklını bulandırmak. Türk Milliyetçiliğinin yapılacağı yerin adresinin MHP de ve Ülkücülükte değil Ulusalcılıkta olduğunu işaret etmek.
Türk Milliyetçiliği kavramını Ülkücülerden alıp Ulusalcılara hediye etmek bana göre Yeniçağın yapmak istediği budur.

avsar
06.04.2009, 22:46
Aydinlik gazetesinde 12 eylül öncesi Hicabi Kocyigit vasitasiyla MHP ve Ülkücülere atilan iftiralari,maras olaylarinda ortaligi nasil bulandirdiklarini,akincilarla (erbakanin o zamanki genclik teskilati) ortak mitingde ülkücüleri kasdederek hesap soracagiz pankarti tasidiklarini,bölücübasiyla bekaa da kolkola resimlerini unutmadik.bir insan bu kadar dansöz olabilir.Rauf Denktas a gelince kibris türklügünün yasayan lideri nasil ikna edildi bilemem O zamanlar okudugumuz gazeteler HERGÜN ve MILLET dergiler Milli egitim ve kültür,FEDAI,Hasret.birde sirketi hayriyenin cikardigi bir dergi vardi provake edici,ciddiye almadigimiz okumazdik sadece bakardik ara sira adi kavgamiz turan di.Ülkücü akilli olmak zorunda ne yaptigini,ne okudugunuda bilmek zorunda...........