PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamunaleykum

hamza
13.01.2009, 10:05
Değerli büyüklerim ara ara sitenizi takip ediyorum. Ülkücü kimliğin öz değerlerine sahip çıkan bir site yapmışsınız. Uzun süredir bu forumu açmanızı bekliyordum. Ülkücüğün özlerini bilen insanlar olduğunuzu düşünüyorum bu yüzden sizden birşeyler öğrenebileceğimi umuyorum.

Forum siteniz hayırlı olsun.Allah yüzünüzü kara çıkarmasın.

SEMERCI
13.01.2009, 18:45
Sevgili Ülküdaslarim. Nasilki Islamin kimyasini bozmak icin, sünnet ve farzlar sanki birbirine tersmis gibi, hadisler sanki Kur an ayetlerine uygun deyilmis gibi (Kuran bana yeter) diyerek fitne sokuluyorsa, Ülkücü hareketin kimyasini degistirmek isteyenlerde ayni metodu kullanmaktalar. Bu oyunu da desifre etmek bizlere düsüyor. Ülküyü yaparak ve yasayarak ögrenen ülkü devleriyle, onlara özenerek ülkücü olmak isteyen ana kitle arasina duvar örmek istiyorlar. Böylece geleneksel gelisme ve egitimin en büyük yolu tikanmis agabey kardes iletisimi engellenmis olacaktir. Teskilat icinde bilen kitlenin susturulmasi ve sindirme hareketinden sonra yeni bir akim baslayacak. Görünmeyen gizli yabanci ve yerli gücler ülkücü kitlesini istedigi gibi yönlendirecekler. Üstelik bunu teskilat emriymis gibi göstererek rahat calisma ortami olusturacaklar. Böylece aramiza sizan Liberal kapitalist ve kollektivist kapitalistler tarafindan ideoloji red edilecek doktirinden birakin taviz vermeyi kökünden yok edilecektir. Bu ici bosaltilmasi gereken ülkücülük yalnizca kelime olarak kalacak mefküresiz bir toplum haline getirilen toplumumuzdan düzenin sahipleri intikam alarak rahat sömürüsüne devam edecektir. Milletimizin hürriyetini ister devlet tarafindan tehdit eden komünizm, ister bazi zengin fertler tarafindan tehdit eden kapitalizm Türk

SEMERCI
13.01.2009, 18:59
Islam ülkücüleri tarafindan bozguna ugratilmasi gerekir. Gecmiste bunu yapan abi ve kardeslerimiz yeni genc nesille beraber basarabilir. Simdi bu forumda ideoloji ve doktirini tam ögrenmeye calismaliyiz. Ayrica birbirimizi en az Leylanin Mecnunu, Mecnunun Leylayi sevdigi kadar sevmeye hazirlanin. Cünkü bu silkelenis uzun zamandir elimizden hile ile alinan ve bizlere unutturulmaya calisilan sevgi ve ask silkelenisi olacaktir. Burada ilme talep eden her talebe, kendisine en itici gelen kisiden baslayarak bütün ülkücü hareketi sevmeye baslamalidir. Kendisine sormali sevmekmi zor sevilmekmi? zor olani kendine birakip digerini karsisindan beklemelidir. Sartlar ne olursa olsun ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜYÜ sevmelidir. Düsmanin kuvveti asla ülkücünün cihad istegini kirmamalidir.

Dokuzoğuz
15.01.2009, 21:52
Forumun yeniden açılmasına çok sevindim.
Bu forumda güzel sohbetler edip, yusufiyelilerin bakış açısını daha yakından göreceğimizi umuyorum.
Tabiki yusufiyeli veya değil.Ülkücü ülkücünün kardeşidir.Tabiki burası ülkücüyüm diyen herkesin sitesidir.Genç ihtiyar fark etmez.Ülkücü nesillerin bu forumda buluşması dileğiyle Allaha emanet olun.

Hayırlı uğurlu olsun.

“Nerde kaldı o çağlar ki
Analar kurt doğururdu
Hilkât insan çamurunu
Destanlarla yoğururdu”

AkÇaPaMuK
21.01.2009, 17:22
Selamün aleyküm degerli dava arkadaslarim,

forumunuza yeni katilmis üyelerdenim. Aranizda bulunmaktan engin kivanc duyarim.

Insallah bu güzel mekanda her türlü envai cesit fikriyatlarin bulusup "akil" adli (güclü) hazinede Türk-Islam-Ülküsü´nün ebedi dogrularina göre hasbihal ve fikir alis-verisinde daimen ebeden bulunmamizi temmeni eder ve Ülkücülügü yegane fikir ve icratda görmeyi kalben niyaz ederm.

AkÇaPaMuK

Kalbimi ve aklımı hep sağ elime verdim
Görevi olmasaydı, sol elimi keserdim

Necip Fazil Kisakürek

Biber_Gazı
26.01.2009, 19:15
Selamunaleyküm.
Bende yeni üye oldum.

nalbant
26.01.2009, 21:05
Aramiza hos geldin sevgili biber

NoyaN
26.01.2009, 21:41
Otağımıza hoşgeldiniz..

Biber_Gazı
26.01.2009, 22:02
Tesekkür ederim...

Kahraman
27.01.2009, 00:08
Arkadaslar bende yeni üye oldum.

Insallah burada birbirimizle güzel seviyeli ve faydali fikir alisverislerinde bulunuruz.

Allah (cc) hepimizin suurunu ufkunu ve gönül gözünü acik etsin

sevgi ve muhabetle
görüsmek üzere.

AkÇaPaMuK
27.01.2009, 10:04
Tesekkür ederim !

Hos buldum, sag olun var olun !

Selam ve dua ile ...

AkÇaPaMuK

ToYGaR
27.01.2009, 12:35
Hepiniz hoşgeldiniz ülküdaşlarım !